TABĂRĂ DE ÎNOT 2019  

Pe perioada vacanţei de vară Clubul Sportiv Mini - Max Tg-Mureş organizează tabără de înot sportiv într-o locaţie foarte specială, la Odorheiu Secuiesc.

Perioada tabără 2019:

5 – 10 august 2019 grupa de vârstă 7 – 11 ani

LOCAŢIA TABEREI ESTE CENTRUL DE AGREMENT SEPTIMIA DIN ORAŞUL ODORHEIU SECUIESC.

Deoarece sportul este o activitate foarte populară, dorim să oferim participanţilor la acestă tabără multe ocazii de bucurie şi experienţe plăcute – pasiune, sentimente sociale şi experienţa succesului. Prin activitatea fizică şi sport vrem să oferim un cadru adecvat de cunoaştere personală, a limitelor sale de performanţă, a posibilităţilor sale de comunicare, a favorizării contactelor sociale, cooperării şi relaţiilor sociale.

Grupul ţintă îl reprezintă şcolarii din clasele primare (grupa de varsta 7 – 11 ani) cărora dorim să le oferim – pe perioada vacanţei de vară – un mod educativ şi distractiv de a se familiariza cu mai multe discipline sportive.

Sunt acceptaţi în tabără doar copii care ştiu să înoate.

OBIECTIVELE TABEREI:

  • trezirea interesului pentru mişcare, joacă şi sport

  • formarea obişnuinţei de practicare a înotului şi altor activităţi fizice;

  • formarea priceperilor şi deprinderilor de mişcare;

  • creşterea şi dezvoltarea psihică şi fizică armonioasă a copiilor;

  • întărirea sănătăţii, creşterea rezistenţei organismului la factorii agresori;

  • pe plan educativ programul doreşte ca valorile culturale, atitudinile, şi comportamentele individuale şi sociale învăţate în cadrul activităţilor respective să se transfere şi în alte sfere ale vieţii;

  • între activităţile sportive vor fi organizate diferite jocuri colective şi activităţi de îndemanare pentru participanţi.

Un ciclu de tabără se desfăşoară pe parcursul a 6 zile: de luni până sâmbătă.

TRANSPORT: Transportul copiilor din Tg-Mureș va fi asigurat cu un autocar sau microbuz în funcţie de mărimea grupului.

CAZARE: Participanţii vor fii cazaţi în Hostelul de 2 stele separat fetele şi băieţii în camere de 4 sau 6 paturi cu duşuri şi grup sanitar separat din cadrul Centrului de Agrement Septimia

MASA: Participanţii vor servii zilnic micul dejun, prânzul şi cina la restaurantul din cadrul Hostelului. Prima masă va fii prânzul de luni, iar ultima prânzul de sâmbătă. Apa de băut, fructe şi dulciuri va fii asigurată de organizatori.

ANTRENAMENTE DE ÎNOT: Zilnic dimineaţa şi seara se vor desfăşura câte o oră de antrenament de înot în bazinul semiolimpic din cadrul Centrului de Agrement Septimia

ALTE ACTIVITĂŢI SPORTIVE: Tot în cadrul Centrului de Agrement Septimia participanţii zilnic vor putea efectua următoarele forme de mişcare: tenisul de masă, sporturile practicate în aer liber (fotbal, baschet, tenis, badmington, volei) opțional călărie și bowling.

În caz de vreme nefavorabilă antrenamentele de înot se ţin în bazinul acoperit iar celelalte activităţi pe terenul de sport acoperit.


TARIFUL TABEREI: este de 830 de lei și sunt incluse serviciile de transport cu autocarul din Tg-Mureş, cazare în Hostel de două stele cu pensiune completă (3 mese/zi), apa de băut, fructe şi dulciuri, accesul la bazinele de înot, la terenurile de sport, precum şi organizarea tuturor activităţilor menţionate în programul taberei. Activitățile opționale(călărie și bowling) se achită separat.

PENTRU INFORMAŢII CONTACTAŢI ORGANIZATORUL:

Harai István
tel.:0743 997 321

e-mail : harai.istvan@cursdeinot.ro  ¦ cursdeinot.harai@gmail.com


Harai Gabriella
tel.: 0751 769 770

e-mail: harai.gabriella@inotbebe.ro